Originalni pokloni za poslovne partnere, kolege i zaposlene

Totalno drukčiji od drugih
Korporativno pokloni

Da li tražite originalne poklone za poslovne partnere, kolege ili zaposlene? Nešto što bi zadovoljilo i najzahtevnije sladokusce? Nešto autentično, sa interesantnom pričom?

Na jednom mestu možete odabrati idealan poklon koji su za vas pripremili istinski ljubitelji hrane i pića iz Gourmet & gift shop-a Kovoli.com. Naši korporativni pokloni su zdraviukusni i lepo spakovani, sastavljeni od ručno pravljenih proizvoda koje prave mali proizvođači hrane.

Osmislili smo poklon pakete koji su:

originalniji od drugih

ne skupljaju prašinu

jestivi

zdravi i ukusni

Mi Vam predlažemo 7 korporativnih paketa, a ako želite, možete sami kreirati jedinstveni poklon od proizvoda i poklon pakovanja iz našeg asortimana, jer Vi najbolje poznajete svoje poslovne partnere, kolege i zaposlene.

Pokažite svojim poslovnim partnerima i zaposlenima koliko Vam je stalo do njih

Neka se Vaši poslovni partneri, kolege i zaposleni osećaju cenjenim i važnim. Zahvaljujući tim ljudima, Vaš posao živi i funkcioniše. Originalan i nezaboravan poklon je odličan način da izrazite Vašu zahvalnost i priredite im mali gest pažnje u različitim prilikama – za novogodišnje i Božićne praznike, jubileje i proslave u kompaniji, njihove rođendane, team building.

Ukoliko želite, možete izabrati i drvena poklon pakovanja. Dodajte poklon po želji u korpu i obavite kupovinu, a mi ćemo dostaviti u naznačeno vreme i adresu potpuno besplatno.

Personalizovani i brendirani korporativni pokloni

Izaberite poklon po svojoj želji, a mi ćemo brendirati i dizajnirati nalepnicu ili karticu sa željenom porukom. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći da oduševite svoje poslovne partnere, zaposlene i kolege.

Ako vas interesuju i druge ideje za poklon, pogledajte našu gift shop stranu Kovoli.com.

Poklon pakete možete poručiti lično u našoj prodavnici u ulici Žorža Klemansoa 8 na Dorćolu, putem telefona 011/42 37 498 ili email-a info@kovoli.com

Ne planirajte za iduću godinu, oduševite odmah!